Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Olasz.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Olasz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olasz.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Karnevál

Karnevál

A világ leghíresebb karneváljairól összeállítás: Velencei, Riói és kölni Karnevál és további híres karneválokról. A karnevál ill. farsang eredetéről és történetéről. Farsangi szokások és hasznos tanácsok a farsangi készülődéshez.

Képeslapküldő

Képeslapküldő

Képeslapküldő oldalak gyűjteménye, zenés képeslapok, ünnepi képeslapok, régi képeslapok, vicces képek. A képeslap története. online és ingyenes képeslapküldő oldalak. Képeslapgyűjtemények. Magyar és külföldi online képeslapküldő oldalak.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Olasz tartományok

Olasz tartományok

Italia egy csodálatos ország, amelyet meg kell ismerni. Olaszország bemutatása tartományok szerint rendezve fővárosukkal, hasznos utazási információkkal tanácsokkal, képes ismertetők, folmek, fotók az ország tartományairól, látnivalók, nevezetességek. Virtuális kirándulások. Érdekes cikkek és úti beszámolók.

Velencei utazás

Velencei utazás

A gyűjtemény megismertet Velence legfőbb látnivalóival. Virtuális kirándulást tehetünk a Dózse palotában, vagy a város utcáin. A Karnevál mellett Velence más jelentős eseményeivel is megismerkedhetünk. Bemutat szálláslehetőségeket, közlekedést, Velence művészetét, művészeit, szines irodalmi ajánlásokkal kiegészítve.

Tuti menü