Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz borok képes leírás - Olasz.tlap.hu
részletek »

Olasz borok - Olasz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olasz.tlap.hu » Olasz borok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Az olasz borok Magyarországon

Az olasz borok Magyarországon

Olaszország az első számú borszállítója Magyarországnak, amely ország jelentős szőlő- és bortermelő hagyományokkal rendelkezik és a közép-kelet-európai országok legnagyobb termelője. A jelentős magyar termelés és a magyarok helyi borok fogyasztására való hajlama azonban nem zárták el az utat a külföldi borok importja elöl, amely borok az elmúlt években megállapodtak a piacon, kielégítve a fogyasztók kíváncsiságát és az olyan új termékek iránti igényt, amelyek megfelelő minőség/ár aránnyal rendelkeznek.

Borok és Grappák Olaszországból

Borok és Grappák Olaszországból

Valpolicella Borkereskedés Kiváló minőségű Olasz borok, Grappák és Likőrök forgalmazója Célunk, hogy az igényes borfogyasztók elvárásainak megfelelően bemutassuk és elhozzuk vásárlóinknak Olaszország legkülönlegesebb borait, grappáit és likőrjeit. Valpolicella Nagykereskedésről Az általunk forgalmazott borok és grappák megfelelnek minden magas minőségi követelménynek, kezdve a kiváló asztali boroktól az IGT (táj bor) keresztül egészen a DOC kategoriájú (ellenörzött eredetű bor) illetve a DOCG kategoriájú (ellenörzött és garantált eredetű) borokig. Beszállítóink, csak a legjobbak, legismertebbek legtöbb elismeréssel rendelkezők, lehetnek.

Emilia Romagna borvidéke

Emilia Romagna borvidéke

Ahogy az az elnevezéséből könnyen kikövetkeztethető, Emilia-Romagna borvidéke két régió házasítása: a tartomány központjaként működő Bolognától nyugat-északnyugatra található Emiliaból és a várostól keletre egészen az Adriai-tengerig húzódó Romagnaból.

Olasz bor

Olasz bor

Örömmel köszöntjük az olaszbor oldalán. Ez az oldal azért jött létre, hogy az olasz borok hazai kedvelői számára új és izgalmas borokat mutathassunk be, olyan alkotásokat, amelyek sehol máshol nem teremhetnek csakis a napfényes Itáliában. Ezen az oldalon elsősorban Közép- és Dél Olaszország kis családi borászatainak remekműveit találhatja meg a látogató. Célunk, hogy ezen kis 'kézműves' termelők borain keresztül mutathassuk meg az igazi Olaszországot, az igazi Dolce Vita-t, azoknak akik nyitottak új ízek és más kultúrák iránt. Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért reméljük mielőbb visszalátogat hozzánk. A képzeletbeli utazáshoz, és a borok közötti böngészéshez kellemes időtöltését kívánunk.

Verona, a nemes borok találkozóhelye

Verona, a nemes borok találkozóhelye

A 40. Vinitaly Nemzetközi Bor és Szeszesital Kiállítás valószínűleg minden eddiginél több látnivalót kínál majd a borászszakma képviselőinek és a minőségi borok kedvelőinek. A szervezők előzetes adatai szerint 80 ezer négyzetméteren körülbelül 4200 kiállító fog megjelenni a világ minden tájáról, és tavalyhoz képest körülbelül másfélszer több szakember illetve forgalmazó cég jelezte előzetesen részvételi szándékát. Az olasz pincészetek valószínűleg ezúttal is túlsúlyban lesznek, de attól biztosan nem kell tartani, hogy csak a talján lankákon termett borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók. A rengeteg standon természetesen borkóstolásra is lesz lehetőség, azok pedig, akik nemcsak gyakorlatban, hanem elméletben is szeretnének megismerkedni a szakma újdonságaival, a Veronai Kiállítási Központ különtermeiben előadásokon és konferenciákon vehetnek részt.

Tuti menü