Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz divat képes leírás - Olasz.tlap.hu
részletek »

Olasz divat - Olasz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: olasz.tlap.hu » Olasz divat
Keresés
Találatok száma - 4 db
A csábítás olasz trükkjei

A csábítás olasz trükkjei

Szeretnéd tudni hogyan és mivel csábítanak az olasz férfiak? Szeretnél egyszerre olyan elegáns és laza külsőt mint az olasz nők? Miért van az, hogy az egész világon az olaszok a sárm és hódítás mesterei? A kifinomult stílus és a leghíresebb tervezők hazája, Olaszország mindig az aktuális divat csúcsa és mértéke volt. A Versace, Armani, Dolce és Gabbana és számtalan egyéb neves divatház országa nem csupán a divatot diktálja a világ többi részének, hiszen az olaszok vonzereje ugyanolyan legendás, mint trendteremtő stílusuk. A sármos, vonzó férfiak és gyönyörű, szexis olasz nők vonzerejének egyik titka öltözködésük - az a páratlan külső, amit csakis az olasz designerek által megálmodott darabok viselésével érhetünk el.

Dolce vita: olasz divatkörkép

Dolce vita: olasz divatkörkép

Kétség sem férhet hozzá, hogy Párizs és New York mellett a mai divatra legnagyobb hatást gyakorló város: Milánó. Az olasz stílus, akárcsak a francia, régóta fogalom, és számos tulajdonságot, pozitív fogalmat párosítunk mellé. Az elegancia, a visszafogottság, a karakteres ékszerek, a minőségi bőráruk - ezek a jelzők a nők és a férfiak viseletére egyaránt jellemzőek.

Megfejtettük az olasz nők titkát - Te is lehetsz tökéletes!

Megfejtettük az olasz nők titkát - Te is lehetsz tökéletes!

Az olaszok legendásan jól öltözködnek, de vajon mi a titkuk? A stílus a vérükben van, vagy anyáiktól tanulják el? Mi megfejtettük! Olasznak lenni egyet jelent a stílussal, az eleganciával és a misztikummal. Minden a formák és színek összhatásáról szól, hiszen a lényeg a harmóniában lakozik. Az olaszok nemcsak különleges alkalmakkor tündökölnek -ők mindig igyekeznek a legjobbat kihozni magukból.

Olasz Divat VS. Francia Divat

Olasz Divat VS. Francia Divat

Az olasz divat legfőbb jellemzője a dolce vita életérzés, a luxus jegyében. A tervezők a legnemesebb, legdrágább anyagokkal dolgoznak, szabászatilag nagyon magas színvonalat képviselnek. Ha például férfiöltönyre gondolunk, rögtön eszünkbe jut Armani. Jellemző még a részletek gazdagsága, az alkalmi ruhák csillogása. Az arany és ezüst kiegészítők kicsit már giccs határait feszegetik (Versace).

Tuti menü